emre abi senin parcalari paylasip arsive alabilmek icim metronom hatasiz paylasimlar yapman lazim 117.62bpm metronom sarkidan remixlerinden daha hareketli bi dusuyor bi cikiyor bi atliyor uzun zamandir, calismalarina bakmiyordum belki duzelmistir bakayim dedim haala metronom bozup veriyorsun bende bunun farkinda degildim aslinda nette bi yorumda gordum ve kontrol edince sasirmistim o zmandan beri uzak duruyordum. yinede emegine saglik diyeyim.
Dostum, adama 2006 dan beri milyonlarca kez söylememe rağmen ne dikkate alıyor ne de umursuyor.
Sanki eleştiri ediyormuşuz gibi düşünerek önyargı ile hep sabit fikri ile kaldığı yerden devam ediyor, hiçbir ilerleme yok ve millet uçuyor bu hala emekliyor.
Gram kendini yenileme yok... Bu yüzden ve daha farklı nedenlerden dolayı bende kendisi ile iletişimimi kestim artık.
Böyle bir dönemde kimseye iyilik yapıp düşünmeyeceksin dostum, geçmişte yaptığın ne kadar iyilik ve iyi düşüncelerin de var ise gelecekte seni istemesende tırmalıyor ve yaptığın herşey sana negatif bir algı ile geri dönüyor malesef...
Karşındaki insan eğer sana gerçek anlamda değer veriyorsa ve buna inanıyorsan, seni umursuyorsa yoluna devam et.
Ama arkandan konuşup, polemik yapıp, saçma sapan kuru iftiralara inanıp sana rant sağlıyorsa ve sana psikolojikman zarar veriyorsa hiç arkana bile bakmadan sırtını dön...
Herkesin yaşam standartları aynı değil, hayata bakış açın eğer tek düzeyse de kısmi olarak yol katedebiliniyor.
1+1 = 2 dir 3 ya da 4 değil... Sonuç hep aynı ama bu tarz vakalarda hep sonuç 3 çıkıyor işte...