Neler yeni

Kelis - Bossy (CHNGR & Zafer Kücüksen Remix) +2

CHNGR

Well-known member
Member

Kelis - Bossy
(CHNGR & Zafer Kücüksen Remix)

D O W N L O A D
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz

CHNGR & Naim Arsu - Rainbows
(Original Mix)

D O W N L O A D

CHNGR - Lost Souls
(Original Mix)

D O W N L O A D

Kickstart

Well-known member
Member
Kelis - Bossy
(CHNGR & Zafer Kücüksen Remix
BASS NASILDA CEVAP VERİYOR ARADIĞIM VE ÇOK ZOR BULDUĞUM BASLARDAN BİRİSİ DİYEBİLİRİM BAS İTTİRİYOR RESMEN YALNIZ ORTA TARAFLARDA SADECE TRAP INSTRUMENTAL RİTİMİ OLMALIYDI AMA PARÇA GEÇERLİ TEŞEKKÜRLER

CHNGR

Well-known member
Member
Kelis - Bossy
(CHNGR & Zafer Kücüksen Remix
BASS NASILDA CEVAP VERİYOR ARADIĞIM VE ÇOK ZOR BULDUĞUM BASLARDAN BİRİSİ DİYEBİLİRİM BAS İTTİRİYOR RESMEN YALNIZ ORTA TARAFLARDA SADECE TRAP INSTRUMENTAL RİTİMİ OLMALIYDI AMA PARÇA GEÇERLİ TEŞEKKÜRLER
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim parçanın bu haliyle daha hareketli ve mekanda çalan dj kardeşler adına çalınabilir şekilde tutmak adına bu şekilde üretmeyi tercih ettim zevkler ve renkler kişiden kişiye değişir ama yinede öneri olarak belirttiğin için teşekkürler :)

Kickstart

Well-known member
Member
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim parçanın bu haliyle daha hareketli ve mekanda çalan dj kardeşler adına çalınabilir şekilde tutmak adına bu şekilde üretmeyi tercih ettim zevkler ve renkler kişiden kişiye değişir ama yinede öneri olarak belirttiğin için teşekkürler :)
Abi parça zaten yerinde durmuyor evinde buffer olan biri zaten camın civarında durmasın bu parça camı çerçeveyi aşşaya indirir parça ilk saniyeden zaten buffer la bir şoklama yapmışsın herşey mükemmel abi hiç bozmadan sonuna kadar devam etti çok özel bir çalışma yapmışsın trap moombah diskotek ritimleri unutmayalım abi beni anladığın için ayrıyetten teşekkürler abicim